Kledij

Een kleed voor de bruid, een maatpak voor de bruidegom, of mag het wat minder klassiek? Het is geen geheim dat de kledij een heel belangrijk punt vormt tijdens een huwelijk. Graag geef ik jullie enkele tips die jullie kunnen gebruiken tijdens de voorbereiding.

Persoonlijke smaak

Wat de kledij op jullie huwelijk betreft, zijn jullie volledig baas in huis. Dit is zeer persoonlijk en hangt dus af van jullie smaak.

De bruid kan voor een klassiek prinsessenkleed gaan, een  modernere A-lijn, een bustier of een trouwkleed tot aan de knie met hippe schoenen. Een bezoekje aan een bruidswinkel zal heel wat vragen beantwoorden...

Ook voor de bruidegom zijn er verschillende keuzes. Hij kan kiezen tussen een traditioneel rokkostuum of een normaal kostuum. Ook bij deze keuze is persoonlijke smaak het belangrijkst. Kies je voor een klassiek kostuum, dan blijf je stijlvol, maar differentieer je je met de andere heren. Details zijn hierbij belangrijk, dus je kiest best niet voor een grijs of zwart kostuum, wegens iets te ééntonig.

Iedereen moet kunnen trouwen in zijn geheel eigen stijl. Niemand die kritiek zal geven bij een heel eenvoudige kledingkeuze.
De bruid en de bruidegom moeten zich vooral goed en vrij voelen!

Rokkostuum voor de suite

Wil je een heel stijlvol huwelijk, waar alle mannen in de suite hetzelfde dragen? Dan kies je best voor een rokkostuum. Alle heren zullen hetzelfde rokkostuum dragen, maar de bruidegom heeft enkele leuke details die de andere heren niet hebben. Zo'n rokkostuum kun je huren voor de hele suite, maar meestal draagt iedere gentleman zijn eigen steentje bij.