Mijn filosofie

Jullie trouwen! Een prachtige beslissing. Jullie huwelijk wordt een dag die een grote invloed zal hebben op jullie verdere leven. Ik krijg vaak de vraag over het belang van een ceremoniemeester tijdens een huwelijk. Mijn antwoord is vrij kort: ik neem alle stress op mij, zodat jullie samen met jullie familie en vrienden kunnen genieten.

Voorbereiding van het huwelijk

Bij de voorbereiding van een huwelijk zijn er veel praktische vragen. Wie moet waar gaan zitten in de kerk? Zit de bruid links of rechts? Wie staat waar in een suite? Wanneer moeten de mensen rechtstaan in de kerk? Waar kan ik een leuke bus huren voor onze suite? Hoeveel tijd trek ik best uit voor een receptie? Waar vind ik een goede traiteur? En zo zijn er nog tal van vragen.

Met een ceremoniemeester of weddingplanner hoef je je hoofd niet te breken over zulke zaken. Hij brengt wijze raad.

De dag van jullie huwelijk

Op de dag zelf hebben jullie slechts één verplichting: genieten. De zenuwachtige mama hoeft niet om de 3 minuten naar haar horloge te kijken om te zien of we naar de viering moeten vertrekken, daar is de ceremoniemeester voor. De dromerige zus hoeft niet aan de ringen te denken, de ceremoniemeester houdt ze bij tot het grote moment. De broek van de bruidegom scheurt op een vervelend moment. Geen nood, de ceremoniemeester kan zelfs naaien!

Jullie dag

Anders dan andere ceremoniemeesters leg ik geen regels op. Jullie beslissen. Het allerbelangrijkste bij een samenwerking is dat het jullie dag is.

Mijn manier van werken is heel transparant. Ik voer uit wat jullie verlangen. Ik heb zowel ervaring in huwelijken volledig volgens de etiquetteregels met 50 mensen in de suite als een kleinschalig huwelijk onder vrienden op een heel losse manier.